Auto

Onderhoud auto

Bij ons kunt u rekenen op professioneel onderhoud voor uw auto. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw voertuig in topconditie blijft. Of het nu gaat om een simpele bandenwissel of een ingewikkelde reparatie, wij staan voor u klaar.

In onze ruime en complete werkplaats hebben we alle benodigde apparatuur en gereedschappen om uw auto snel en efficiënt te onderhouden. Daarnaast bieden we ook diensten zoals het vervangen van uitlaten, monteren van trekhaken en het uitvoeren van airco service.

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en geven altijd eerlijk advies over het onderhoud van uw auto.

Dus, als u op zoek bent naar betrouwbaar en professioneel onderhoud voor uw auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs en geniet tijdens het wachten van een heerlijke kop koffie in onze comfortabele wachtruimte.

APK

Is het weer tijd voor de (A.P.K.)-keuring van uw auto? Bij ons bent u aan het juiste adres! De Algemene Periodieke Keuring (A.P.K.) is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s van een bepaalde leeftijd. Lees snel verder om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij deze belangrijke jaarlijkse controle.

Niet alleen voor personenauto’s

Bij Auto en motor garage Raymond kunt u niet alleen terecht voor regulier onderhoud aan uw auto, maar ook voor uw camper of bedrijfswagen. Van (A.P.K.)-keuringen tot reparaties en diagnose, wij bieden een uitgebreid scala aan services om uw voertuig in topconditie te houden. Vertrouw op onze expertise en laat uw voertuig professioneel verzorgen bij Auto en motor garage Raymond.

Ophaaldienst

Heeft u problemen met uw voertuig? Geen zorgen, onze ophaaldienst is er om te helpen! Wij kunnen uw auto opstarten en als dat niet lukt, halen wij hem graag voor u op. Of het nu gaat om een auto, scooter, bromfiets of motor, wij staan paraat om u weer veilig de weg op te krijgen.

Winterbanden / zomerbanden

Bij ons kunt u terecht voor de jaarlijkse bandenwissel, waarbij uw zomerbanden worden vervangen door winterbanden en vice versa. Met betere grip en remprestaties bent u altijd veilig op weg, ongeacht het seizoen. Maak snel een afspraak en laat onze experts uw banden vakkundig wisselen, zodat u zonder gedoe en met gerust hart kunt rijden, het hele jaar door.

Auto en motor garage Raymond © 2024. All Rights Reserved.