Auto


Onderhoud auto

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_2871-1024x683.jpg

Iedere auto heeft onderhoud nodig. Zo simpel is het. Of het nu om iets eenvoudigs gaat of iets ingewikkelds, het zal moeten gebeuren.

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto in top conditie blijft. We beschikken over een ruime en complete werkplaats, waar altijd een warme kop koffie voor u klaar staat.

Ook voor o.a. uitlaten, banden, trekhaken en airco service staan we voor u klaar.

Winterbanden/ zomerbanden

Steeds meer automobilisten kiezen ervoor om 2 maal per jaar hun banden te wisselen. In het najaar worden de zomerbanden ingewisseld voor de winterbanden. En in het voorjaar kunnen de zomerbanden er weer onder. Ook deze bandenwissel kunt u bij ons laten doen. En indien op afspraak: klaar terwijl u wacht.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_2881-1024x683.jpg

APK

De Algemene Periodieke Keuring (A.P.K.) is een wettelijk verplichte keuring. Zodra uw auto een bepaalde leeftijd heeft, ontkomt u er niet aan. Ook voor de APK bent u bij ons aan het juiste adres.

Niet alleen voor personenauto’s

Naast de gebruikelijke onderhoudsbeurten voor uw auto, kunt u uiteraard ook met uw camper of bedrijfswagen bij Auto en motor garage Raymond terecht.

Ophaaldienst

Start uw auto niet? Wij kunnen u helpen door uw auto op te starten, mocht dat niet lukken beschikken wij over de mogelijkheid uw auto op te halen. Dit geldt voor zowel auto’s als scooters, bromfietsen en motoren.