Auto


Onderhoud autoDSCN0284

Iedere auto heeft onderhoud nodig. Zo simpel is het. Of het nu om iets eenvoudigs gaat als het vervangen van een defect lampje, of het vervangen van een ruitenwisserblad, het zal op een dag moeten gebeuren. Bent u handig, dan kunt u dat zelf doen. Bent u echt heel handig, dan is het zelfs mogelijk om zelf uw winterbanden te verwisselen of een nieuwe autoradio te plaatsen. Is het onderhoud ingewikkelder, of heeft u gewoon geen tijd of geen ruimte, dan heeft u de hulp van een vakman nodig.

Raymond is de vakman, de allround monteur, die ervoor zorgt dat uw auto in top conditie blijft, maar dan zonder de franje van een merkgarage. In onze garage vindt u geen dure verkopers en verwacht geen luxe wachtruimte. Wel een ruime en complete werkplaats en indien nodig een warme kop koffie.

DSCN0417

Ook voor o.a. uitlaten, banden, trekhaken en airco service staan we voor u klaar.

Winterbanden/ zomerbanden

Steeds meer automobilisten kiezen ervoor om 2 maal per jaar hun banden te wisselen. In het najaar worden de zomerbanden ingewisseld voor de winterbanden. En in het voorjaar kunnen de zomerbanden er weer onder. Ook deze bandenwissel kan je bij ons laten doen. En indien op afspraak: klaar terwijl u wacht.

A.P.K.

De Algemene Periodieke Keuring (A.P.K.) is een wettelijk verplichte keuring. Zodra uw auto een bepaalde leeftijd heeft, ontkomt u er niet aan. Gelukkig kunt u ook voor de A.P.K. bij Auto en motor garage Raymond terecht.

Niet alleen voor auto’s

Naast de gebruikelijke onderhoudsbeurten voor uw auto, kunt u uiteraard ook met uw camper of bedrijfswagen bij Auto en motor garage Raymond terecht.

Reparatie en ophaaldienst

Mochten er toch problemen met uw auto zijn, dan kunt u uiteraard ook voor de reparatie van uw auto bij ons terecht. En als uw auto echt niet meer wilt starten of rijden, is het mogelijk dat uw auto thuis, of bij pech onderweg, met de auto ambulance wordt opgehaald. U kunt ons bereiken op 0314 643 227 of mobiel op 06 13 00 61 96.